Wat zijn de mogelijkheden

U kunt onder andere denken aan de volgende hardware mogelijkheden. Staat uw vraag of keuze niet bij onderstaande opties, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Servers, werkstations & toebehoren
Een moderne computer kan u tijd besparen en zorgt voor de optimale werking van de software zodat uw bedrijfsproces zo mogelijk door kan lopen.

ZebraⒸ Labelprinters
Wij hebben ervaring met het leveren en installeren van ZebraⒸ Labelprinters. Deze labelprinters zijn van goede kwaliteit, en het ruime assortiment zorgt ervoor dat u die printer vindt die u nodig heeft. Zowel mobiele printers, desktop printers als industriële printers.

Barcode Scanners
Met PC (of keyboard) scanners kunt u eenvoudig vanachter uw computer alles registreren. Met handheld terminals (batch of rf) kunt u vanuit elk punt in uw bedrijf de in- en uitslag verwerken; zelfs in de koelcellen, dankzij de coldstore uitvoeringen die wij kunnen leveren. Uiteraard zijn diverse combinaties van scansystemen mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Dit zijn uiteraard enkele voorbeelden, heeft u andere hardware nodig in combinatie met de software? Neem dan ook contact op en dan kunnen we de mogelijkheden samen bespreken.

De voordelen van Hardware

  • Alles bij 1 leverancier
  • De hardware gekoppeld aan de software
  • Een compleet pakket
  • Ondersteuning van zowel hard- als software

Wilt u meer informatie over de hardware?

  1. Neem contact op voor meer informatie en mogelijkheden.
Vraag een demo aan Ga naar contact


Cloud Diensten

Boekhouding

Trainingen

Support

KovriVisual

Quick Scan

ProductWare WMS