Wat houdt een Quick Scan in?

Om een advies op maat te geven, bieden wij u een Quick Scan aan.
De Quick Scan is een dienst waarmee in korte tijd een to-the-point, onafhankelijk advies wordt gegeven voor automatiseringsmogelijkheden in uw bedrijf. Wij zijn er van overtuigd dat er in ieder bedrijf winst behaald kan worden door een combinatie van goed analytisch inzicht en de juiste inzet van ICT.

Als specialisten op het gebied van bedrijfsinformatie technologie zijn wij volledig op de hoogte van de laatste mogelijkheden op dit gebied en in staat bedrijfsprocessen en automatiseringsmogelijkheden te matchen. Wij leveren u met een Quick Scan binnen een aantal dagen inzicht en onafhankelijk advies in verbetermogelijkheden met gebruik van informatietechnologie in uw organisatie.

De stappen die wij tijdens de Quick Scan doorlopen zijn:

 1. Consultant(s) op het gebied van bedrijfsinformatie technologie komen bij uw bedrijf en analyseren uw proces en huidige informatiesystemen. Om dit te bereiken spreken zij met verschillende medewerkers en relaties.
 2. Huidige applicaties analyseren.
 3. Wij gaan aan het werk met de vergaarde informatie.
 4. De mogelijkheden die we zien, geven we vorm in een onafhankelijk adviesdocument waar u direct mee aan de slag kunt. We leveren geen leuke ideeën, we reiken mogelijkheden aan waar u kosten mee kunt besparen.
 5. Tot slot wordt het advies in een rapportage gepresenteerd en bent u vrij met elke gewenste partner het vervolg traject voort te zetten.

De Quick Scan vormt een goede basis voor een automatiseringstraject. Wij begeleiden graag het gehele traject maar na ons onafhankelijke advies is een organisatie vrij in de keuze van een partner voor de implementatie.

De voordelen van de Quick Scan

 • Snel inzicht in de huidige situatie (nulmeting)
 • Belangrijkste kansen, verbeterpunten en knelpunten inzichtelijk
 • Goede start voor verbeteringen
 • Frisse kijk op bestaande processen

Interesse in een Quick Scan voor uw organisatie?

 1. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan
 2. Of neem contact op wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen
Vraag een demo aan Ga naar contact


Cloud Diensten

Boekhouding

Hardware

Trainingen

Support

KovriVisual

ProductWare WMS