Trainingen, wat houdt dat in?

Trainingen zijn belangrijk voor het goed en efficiënt gebruiken van de software. Na de basistraining bent u in staat de software in basis goed te gebruiken. Bij de oplevering van de software wordt standaard een basistraining gegeven.

Extra Basistraining
Er kunnen nieuwe mensen in dienst treden van uw organisatie of van functie wijzigen waardoor zij met ProductWare dienen te werken. Voor hen hebben wij een basistraining welke aangevraagd kan worden. Zo kunnen zij na het volgen van de training zelfstandig aan de slag met ProductWare.

Aanvullende beheerderstraining
Indien u beheerder bent of wordt van de software vanuit uw organisatie, dan kunt u ervoor kiezen om een beheerderstraining te volgen. Hierin komt o.a. de inrichting die door u aan te passen is aan bod, maar nog veel meer belangrijke items zodat u voor uw organisatie taken kunt uitvoeren.

Financiële training
Aangezien ProductWare tevens een financiële administratie heeft, kan er gekozen worden voor een specifieke financiële training. Niet iedereen houdt zich bezig met de financiële administratie, waardoor deze training specifiek voor deze doelgroep is opgezet.

Waarom een training volgen?

  • Optimaal profijt van de software door kennis van de software
  • Nieuwe medewerkers een basistraining laten volgen
  • Specifieke financiële training voor financiële afdeling

Meer informatie over trainingen?

  1. Bel of mail ons voor meer informatie
Vraag een demo aan Ga naar contact


Cloud Diensten

Boekhouding

Hardware

Support

KovriVisual

Quick Scan

ProductWare WMS