KOVRIVisual

WMS Systeem

KovriVisual is een WMS-pakket dat tot stand is gekomen door onze jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan in samenwerking met koel- en vrieshuizen over het hele land.

KovriVisual, wat is dat?

  • KovriVisual is een WMS-pakket dat tot stand is gekomen door onze jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan in samenwerking met o.a. koel- en vrieshuizen over het hele land.
  • KovriVisual wordt sinds 1986 door vele bedrijven gebruikt en stond toen nog bekend onder de naam Kovri. Niet alleen koel- en vrieshuizen profiteren van KovriVisual, ook andere op- en overslagbedrijven maken met tevredenheid gebruik van dit pakket.
  • Met KovriVisual kunt u nauwkeurig uw voorraad bijhouden, uw klanten factureren en voorraadlijsten versturen. Al deze gegevens worden opgeslagen en zijn gemakkelijk op te roepen, af te drukken en/of per e-mail te versturen. De traceability is hierdoor gewaarborgd.

KovriVisual is sinds 2020 geheel technologisch vernieuwd en is als SaaS dienst beschikbaar onder de naam ProductWare WMS. Ondanks de innovatie, flexibiliteit en veelvoud van mogelijkheden, is de eenvoud van de software een eigenschap die gelijk is gebleven.

Menu