ProductWare

Wij zijn specialist in warehousing software

Wij doen het voor een optimaal resultaat

ProductWare B.V. is opgericht door ir. Dennis Vis, met als doel een innovatief en flexibel warehouse management tool te leveren als gelijknamige SaaS-dienst. ProductWare ondersteunt de informatie- en processtromen van haar klanten in de sector van producenten, importeurs, op- en overslagbedrijven, groot- en detailhandel met ICT technologie die qua stabiliteit en innovatie tot de absolute top behoren.

Door het combineren van logistieke processen, informatiestromen en financiële stromen binnen 1 slimme, flexibele en proces ondersteunende software oplossing ontstaat de mogelijkheid om onze klant op een unieke wijze te ontzorgen.

Het is een brede markt waardoor er eerst gewerkt zal worden met een focus op een niche markt binnen deze sector, namelijk de koel- en vrieshuizen. Wat geldt voor de gehele keten binnen de brede markt, maar vooral voor koel- en vrieshuizen, is dat het een groeiende markt is waarbij alle partijen in de keten op zoek zijn naar verbetering en versterking van de eigen positie. Een mogelijkheid om efficiënter te werken en om voedselveiligheid en traceerbaarheid te vergroten is door de inzet van slimme en innovatieve software oplossingen.

ProductWare speelt hier op in en onderscheid zich op de volgende vlakken:

  • Flexibel in te richten proces- en informatie ondersteuning zonder maatwerk software;
  • Beter inzicht in informatiestromen en traceerbaarheid van goederen;
  • Ondersteunt het volledige proces van CRM, logistieke ondersteuning en financiële afhandeling;
  • Als Software as a Service dienst via internet leverbaar;
  • ProductWare biedt een product met meer functionaliteit voor een lagere prijs.

Word ook klant van ProductWare

Wilt u weten wat ProductWare voor u kan betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en vragen naar de mogelijkheden. U wilt toch ook zo efficiënt mogelijk werken?

Menu