Wij doen het voor een optimaal resultaat

ProductWare B.V. is opgericht door ir. Dennis Vis, met als doel een innovatief en flexibel warehouse management tool te leveren als gelijknamige SaaS-dienst. ProductWare ondersteunt de informatie- en processtromen van haar klanten in de sector van producenten, importeurs, op- en overslagbedrijven, groot- en detailhandel met ICT technologie die qua stabiliteit en innovatie tot de absolute top behoren.

Door het combineren van logistieke processen, informatiestromen en financiële stromen binnen 1 slimme, flexibele en proces ondersteunende software oplossing ontstaat de mogelijkheid om onze klant op een unieke wijze te ontzorgen.

Het is een brede markt waardoor er eerst gewerkt zal worden met een focus op een niche markt binnen deze sector, namelijk de koel- en vrieshuizen. Wat geldt voor de gehele keten binnen de brede markt, maar vooral voor koel- en vrieshuizen, is dat het een groeiende markt is waarbij alle partijen in de keten op zoek zijn naar verbetering en versterking van de eigen positie. Een mogelijkheid om efficiënter te werken en om voedselveiligheid en traceerbaarheid te vergroten is door de inzet van slimme en innovatieve software oplossingen.

ProductWare speelt hier op in en onderscheid zich op de volgende vlakken:

  • Flexibel in te richten proces- en informatie ondersteuning zonder maatwerk software;
  • Beter inzicht in informatiestromen en traceerbaarheid van goederen;
  • Ondersteunt het volledige proces van CRM, logistieke ondersteuning en financiële afhandeling;
  • Als Software as a Service dienst via internet leverbaar;
  • ProductWare biedt een product met meer functionaliteit voor een lagere prijs.

Professionele software voor de Logistieke sector

Naast de Logistieke software biedt ProductWare nog andere interessante diensten aan.
Lees meer

Historie van ProductWare

In 1986 werd Intercount Automatisering opgericht. Rond die tijd ontstond namelijk behoefte vanuit de koel- en vrieshuisbranche naar een softwareoplossing waarin niet alleen de voorraad kon worden bijgehouden, maar ook gefactureerd kon worden naar hun klanten. Het resultaat was het Dos-programma Kovri.

Doordat dit pakket specifiek geënt was op de wensen vanuit de koel- en vriesbranche groeide de klantenkring al snel uit van een succesvolle pilot naar een uitgebreid klantenbestand, waar veel klanten nog steeds deel van uit maken. Zo hebben ze meegemaakt hoe KovriDos doorontwikkeld werd en in 2004 werd opgevolgd door KovriVisual. Deze combineerde de goed uitgedachte basis van KovriDOS met de extra mogelijkheden die een Windows-omgeving biedt.

KovriVisual is als WMS constant doorontwikkeld. Denk hierbij aan zaken als de EDI-module, online klantenportaal KovriWeb, scansoftware KovriMobile, RF/XML scannen, alsmede de brede keuze uit alle extra modules die gemaakt zijn in de afgelopen jaren. Hierdoor hebben wij onze klantenkring altijd goed van dienst kunnen zijn. Maar de ontwikkelingen op het gebied van softwareplatformen staan niet stil, en ook voor KovriVisual brak er tijd aan voor vernieuwing.

Echter in september 2016 is de organisatie Intercount overgenomen door softwarebedrijf I&DT onder de noemer ProductWare B.V. Door het bundelen van ervaring en productkennis enerzijds en een moderner platform en hogere ontwikkelcapaciteit anderzijds, is een nieuw WMS-pakket genaamd ProductWare ontstaan.

Met ProductWare profiteert u beide partijen hun sterke kanten en bent u klaar voor de toekomst.

Onze klanten

Diverse organisaties uit de logistieke sector behoren tot onze klantenportefeuille.

Word ook klant van ProductWare

Wilt u weten wat ProductWare voor u kan betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en vragen naar de mogelijkheden. U wilt toch ook zo efficiënt mogelijk werken?