Trainingen

Een succesvolle implementatie in combinatie met optimaal profijt van de software valt of staat met de kennis van de software door de gebruiker zelf. Daardoor is het van belang dat gebruikers en beheerders voldoende kennis van de software hebben. Soms kan het noodzakelijk zijn om een extra training te volgen.

Waarom trainingen?

Trainingen zijn belangrijk voor het goed en efficiënt gebruiken van de software. Na de basistraining bent u in staat de software in basis goed te gebruiken. Bij de oplevering van de software wordt standaard een basistraining gegeven.

Extra Basistraining
Er kunnen nieuwe mensen in dienst treden van uw organisatie of van functie wijzigen waardoor zij met ProductWare dienen te werken. Voor hen hebben wij een basistraining welke aangevraagd kan worden. Zo kunnen zij na het volgen van de training zelfstandig aan de slag met ProductWare.

 

Aanvullende beheerderstraining
Indien u beheerder bent of wordt van de software vanuit uw organisatie, dan kunt u ervoor kiezen om een beheerderstraining te volgen. Hierin komt o.a. de inrichting die door u aan te passen is aan bod, maar nog veel meer belangrijke items zodat u voor uw organisatie taken kunt uitvoeren.

Financiële training
Aangezien ProductWare tevens een financiële administratie heeft, kan er gekozen worden voor een specifieke financiële training. Niet iedereen houdt zich bezig met de financiële administratie, waardoor deze training specifiek voor deze doelgroep is opgezet.

Menu