Voorwaarden Urgente Support

Voorwaarden

Wij gaan ervan uit dat dit nooit nodig zal zijn, maar het kan voorkomen dat u ons met spoed moet bereiken, daar is dit formulier voor.

Dit formulier wordt via SMS aan een medewerker verzonden, deze gaat er dan zo spoedig mogelijk mee aan de slag. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het service level agreement dat u bij ons heeft afgesloten. Voor storingen buiten onze schuld om rekenen wij €25,- per 15 minuten.

De toeslag voor avond en ochtend (op werkdagen) van 23:00 uur tot 07:00 uur is 150% en in het weekend/op feestdagen is dit 200%.

Het storingsformulier is niet te gebruiken voor een fout in uw inrichting, vraag naar ondersteuning, uitleg bij declareren enz.

Controleer bij een vermoedelijke storing ook altijd eerst uw eigen internetverbinding en firewall, storingen aan onze servers worden via de website gemeld. Deze vragen kunnen vaak tot de volgende dag wachten en de kosten voor gebruik van het storingsformulier bij dit soort gevallen zullen dan ook altijd doorberekend worden.

Voor vragen die buiten het bereik van dit spoedformulier vallen, kunt u ons natuurlijk altijd een ticket sturen of, tijdens kantooruren, telefonisch contact opnemen.

Bij misbruik van het formulier kan uw account uitgesloten worden om dit te gebruiken!

Menu